SJEĆANJA OSTAJU
VIDEO - Već 19 godina nema Tomislava, ali njegove pjesme i dalje žive!
Piše: gradska-glazba-zadar.hr | Objavljeno 4.3.2012 u 15:36.
ZDNews.hr

Tomislav Ivčić


Danas, 4. ožujka 2012. se navršava 19 godina od tragične pogibje našeg Tomislava Ivčića. Mnoge generacije su odrasle uz njegove pjesme: Kalelarga, Otrov s tvojih usana, Večeras je naša fešta, Stop The War in Croatia i mnoge druge.

Gradska glazba Zadar, koja redovito sudjeluje u kulturnom i društvenom životu grada, ovom prigodom najavljuje koncert kojim će dogodine obilježiti 20. obljetnicu smrti Tomislava Ivčića. Pripreme za organizaciju ovog koncerta kojim ćemo se prisjetiti Bracinih najvećih hitova su već započele. Orkestar Gradske glazbe Zadar će svirati isklučivo skladbe Tomislava Ivčića, a objavit će se poziv svim zadarskim i hrvatskim glazbenicima koji imaju želju nastupiti na ovom događaju.

Do sad smo surađivali s mnogim zadarskim glazbenicima i klapama te se nadamo da će odaziv na ovaj koncert sječanja biti velik i da ćemo se dostojno prisjetiti života i djela Tomislava Ivčića.





Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.