A1 LIGA
Zadrani rasturili Dubrovčane
Piše: SportNet.hr | Objavljeno 6.3.2012 u 21:47.
Gosti su protutnjali Gospinim polje ne dozvolivši apsolutno nikakvu rezultatsku neizvjesnost te su pobjedom zadržali vrh dva kola prije odlaska u Ligu za prvaka.
ZDNews.hr

Ive Ivanov Foto: Arhiva


Favorizirani Zadrani dominirali su većim dijelom susreta u Dubrovniku, a posljednjeplasiranim domaćinima nisu ostavili ni miligram nade i prostora u eventualno iznenađenje.

Doduše, oslabljeni domaćini (bez Karača i Lučića) poveli su s 4:2, no ostatak susreta je u potpunosti pripao izabranicima Aleša Pipana. Ivanov je u 9. minuti postavio prvu dvoznamenkastu prednost (6:16), a do kraja četvrtine domaći koš nastavljaju puniti Delaš i Vrkić.

Isti scenarij nastavio se i u drugih deset minuta. Prednost Zadra rasla je poput kvasca, do poluvremena je već bilo ogromnih +30 (53:23), a na parket se nakon loma ruke vratio i Ivan Batur.

Zadnik je polaganjem u 26. minuti susreta postavio 66:26, a na koncu se rezultat zaustavio na 103:56 za Zadar.

Vrbanc je zabio 17 koševa, Ivanov 13 uz devet skokova dok su Zadnik i Šango ubacili 12. Kod Dubrovčana Čiklić je postigao 16 poena, a Oštrić 12.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.