Bepo Bajlo: Prvenstvo nije regularno
Piše: Radio Zadar | Objavljeno 29.2.2012 u 10:46.
ZDNews.hr

Foto: Arhiva


Proljetni dio sezone u Prvoj HNL nogometaši Zadra započeli su porazom. S uvjerljivih 3:0 u Zagrebu ih je svladala Lokomotiva. Unatoč izgubljenim bodovima Zadrani su i dalje ostali na 11 mjestu u konkurenciji 16 momčadi.

O trenutačnom plasmanu svojih igrača na tablici sportski direktor momčadi sa Stanova Josip Bajlo kazao je sljedeće. „Teško će biti osvajati bodove na gostujućim terenima, svjesni smo toga i sami. Međutim, nema plakanja, treba se okrenuti onom što slijedi, jednostavno treba početi pobjeđivati, inače neće biti dobro“.

Dotaknut ćemo se i same regularnosti natjecanja. U prvom dijelu nije odigran susret između Karlovca i Rijeke a u ovom kolu nisu se sastali Varaždin i Rijeka. Naime, Uprava Varaždina nije podmirila obveze prema bivšim igračima i NK Čakovec, niti je postigla nagodbu da se odgode suspenzije pa se utakmica nije mogla odigrati.

Na upit jeli prvenstvo regularno Bajlo ističe. „Pa sigurno nije, HNS je ipak trebao biti malo fleksibilniji a kada budu licenciranja za iduću sezonu krajem četvrtog mjeseca tu trebaju biti rigorozniji. Vidite, Rijeka je sada uzela šest bodove bez ikakve muke, nije to u redu, vidjet ćemo što će sutra donijeti“.

Bilo kako bilo, Zadrani se okreću prvom sljedećem susretu koji ih očekuje a to je ove subote na Stanovima susjedski derbi sa Šibenikom.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.