Šetači pronašli ljudske kosti
Piše: Zadarski List | Objavljeno 21.2.2012 u 13:31.
ZDNews.hr

Foto: Index.hr


Kosti nalik ljudskima sasvim slučajno pronašli su šetači u ponedjeljak kasno poslijepodne na predjelu Saragin dolac nedaleko mjesta Ugljan.

- Na mjestu pronalaska obavljen je očevid, a pronađeni dijelovi najvjerojatnije ljudskog kostura su po nalogu dežurnog Županijskog državnog odvjetnika u Zadru prevezeni na Gradsko groblje - kažu u policiji koja u svojim evidencijama o nestalim osobama ima upravo na tom području zabilježen nestanak dviju muških osoba u posljednjih desetak godina.

No prije nego što se obave daljnja vještačenja koja bi trebala razotkriti spol, dob, uzrok i vrijeme smrti, a tako i identitet osobe čiji posmrtni ostaci su pronađeni, iz PU zadarske nisu željeli prejudicirati, niti se izjašnjavati glede eventualne mogućnosti da je riječ o davno nestalim osobama koje su iz Psihijatrijske bolnice Ugljan odšetale nakon čega im se izgubio svaki trag.

Međutim, definitivno je otklonjena mogućnost da je riječ o nekim arheološkim nalazima ili posmrtnim ostacima iz Drugog svjetskog rata.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.