Anonymous demantira napad: Gasiti internet je težak pothvat
Piše: 24sata.hr | Objavljeno 19.2.2012 u 15:33.
Stručnjaci za sigurnost smatraju da Anonymous ne može samo tako ugasiti čitavu internetsku mrežu, a i sami hakeri su priznali kako je takav pothvat teško izvediv
ZDNews.hr


Hakerska skupina demantirala je najave da će 31. ožujka u hakerskom napadu isključiti internet, piše Ib Times. Istom globalnom mrežom se posljednjih dana ekspresno proširila informacija o operaciji Global Blackout kojoj je cilj navodno rušenje 13 servera kojima prolazi cjelokupni internet promet. Sve je počelo porukom na Pastebinu u kojoj je anoniman autor do detalja objasnio kako će Anonymousi napasti servere.

U planu također stoji kako takav napad neće zaista srušiti internet, već će biti blokiran pristup nekim stranicama.

Stručnjaci za sigurnost smatraju da Anonymous ne može samo tako ugasiti čitav internet, a i sami hakeri su priznali kako je takav pothvat teško izvediv.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.