Zadrani dane od maškara nastavili maskirnim karaokama
Piše: Slobodna Dalmacija | Objavljeno 18.2.2012 u 14:18.
ZDNews.hr

Foto: Slobodna Dalmacija


Maskirnim karaokama“ na terasi u caffe bara Kult, u petak navečer nastavljen je ovogodišnji zadarski Karneval koji se do utorka, 21.veljače, održava u organizaciji Turističke zajednice grada Zadra.

Uz grupu „Pacific bullets“ karneval će se na istom mjestu nastaviti i u subotu navečer kada će se održati „Kitsch party“, dok će se tradicionalna karnevalska povorka okupiti u nedjelju. Najavljeno je sudjelovanje 14 maškaranih skupina iz Nina, Biograda, Benkovca, Ugljana, Pakoštana, Puntamike, Bokanjca, Dikla, Donjeg Lapca, Slavonskog broda, te skupine iz Ptuja.

Uz pratnju Moto kluba Beštije i paških mažoretkinja, nakon tradicionalnog defilea gradskim ulicama, zabava će se uz Bepa i Karneval Band nastaviti u zadarskom klubu Arsenal.

U utorak navečer, zadnji dan Karnevala, program će se do ponoći odvijati na zadarskom Polutoku uz nastup grupe Zaratino gdje će karnevalski žiri izabrati i proglasiti najbolje tri pojedinačne maske.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.