Nogometaši NK Zadar prekinuli utakmicu zbog kladionica!
Piše: Zadarski List | Objavljeno 15.2.2012 u 8:14.
ZDNews.hr

Zadarski List


ZADAR2

NOVALJA0

Prekid u 85'

NOVIGRAD - Igralište Bravarići. Gledatelja: 100. Sudac: Josip Budan (Podgradina). Pomoćnici: Damir Dukić (Zadar) i Damir Šimunac (Lišane Ostrovičke). Strijelci: 1:0 Ivančić (10'), 2:0 Mršić (51' - 11 m).

ZADAR: Gluić, Sarić, Vasilj, Jonjić, Fuštar, Jerbić, Begonja, Prahić, Banović, Ivančić, H. Tokić. Još su igrali: Mršić, Surać, Ćurjurić, Šare, Kovačević, Gržan, I. Tokić, Borgelott, Bilaver. Trener: Dalibor Zebić.

NOVOLJA: L. Nemec, Azinović, F. Nemec, Bubalo, Datković, Lalić, Šunjerga, Darmopil, Sinković, Gagić, Karamarko. Još su igrali: Prskalo, Tonković, Badurina i Bošković. Trener: Ivica Datković.

Zadar je protiv trećeligaša Novalje poveo u 10. minuti s 1:0. Na ubačenu loptu utrčao je Ivančić i lob udarcem pogodio gornji desni kut vratara Nemeca. Igralo se uglavnom između dva šesnaesterca. Zadar je napadao, ali su Novljani odgovorili dobrom trkom i pokrivanjem protivničkih igrača tako da je prvo poluvrijeme završilo 1:0 za Zadar. U drugom dijelu u 51. minuti srušen je Tokić u šesnaestercu Novalje. Sudac Budan pokazao je na bijelu točku. Mršić je prizemnim udarcem pogodio donji lijevi kut - 2:0. Igrala se 67. minuta, lopte se dokopao Mršić i s 25 metara pogodio malu mrežu s vanjske strane. U 82. minuti Gržan je iz izgledne prilike s 13 metara pucao preko gola. Utakmica je prekinuta u 85. minuti zbog toga što je ovaj par bio u ponudi na kladionici, a na Stanovima se tome protive. Tako je nakon ljeta 2010. i prekida trening utakmice u Dugopolju Zadar još jednom prije sučeva znaka otišao u svlačionicu zbog, tvrde u redovima "plavih" - kladionica.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.