PIKADO
Jazine svladale Novi Bokanjac u My Wayu
Piše: R.I. | Objavljeno 12.2.2012 u 18:32.
ZDNews.hr


U srijedu 8. i četvrtak 9. veljače odigrano je 14.kolo pikado lige Zadarske Županije.

Odmah u glavu: u derbiju prvenstva, Jazine II su na gostujućem terenu u caffe baru 'My way' savladali Novi Bokanjac i četiri kola prije kraja stekli veliku prednost od tri dragocjena boda. Prije dva kola N.Bokanjac je bio u vrlo dobroj situaciji ali im je poraz od CD očito stavio na ramena prevelik teret i pokleknuli su u najvažnijem dijelu sezone. Pred 50-ak znatiželjnika željnih dobrih pikado poteza, ekipa Jazine II odigrala je možda i najbolju ovosezonsku utakmicu i postala prva momčad koja je odnijela bodove iz MY waya.

Vrhunska predstava začinjena odličnim potezima, senzacionalnim izlazima ali i nevjerojatnim promašajima držala je nazočne u neizvjesnosti doslovno do posljednje strelice. Konačni rezultat, 9:7 u korist Jazina II daje im veliku nadu za osvajanje prvog pikado prvenstva Zadarske Županije. Novom Bokanjcu ostaje nada da će se i Jazine II možda opustiti i negdje kiksati ali samo je četiri kola do kraja.

Ostatak prvenstvenog kola ponudio je neke nepredviđene rezultate a stanje na tablici se totalno zakompliciralo. Od trećeg do sedmog mjesta, s istim brojem bodova nalazi se čak pet ekipa Liberty, Benkovac, Barba, Zara i CD. Pri tom je Barba na domaćem terenu slavio sa 10:6, protiv ovog puta, neraspoloženih igrača CD-a iz Zemunika.

Zara se osladila sa tri boda protiv Libertyja u gostima (10:6) i postala prva ekipa kojoj je to uspjelo. Benkovac je junačkom igrom spasio bod protiv 3M u neravnopravnoj utakmici s igračem manje a prvi ovosezonski bod koji je osvojila Voštarnica u duelu s Vidikovcem slavljen je u caffe baru Highland do ranih jutarnjih sati.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.