ZATVOREN JE I PAŠKI MOST
Za sav je promet zatvorena autocesta između čvorova Sveti Rok - Maslenica
Piše: Slobodna Dalmacija | Objavljeno 11.2.2012 u 14:43.
ZDNews.hr


Uz orkanske udare bure, u Zadru je u subotu ujutro počeo padati snijeg.

Orkanska bura s posolicom i snijegom uzrokovala je prekid električne energije na otocima Pagu i Premudi, na dijelu obrovačkog područja i podvelebitskog kraja, te između Posedarja i Nina.

Iz zadarske elektre su poručili da će sve kvarove otkloniti što je prije moguće, no u skladu s vremenskim mogućnostima. Zadarski su vatrogasci u noći sa petka na subotu imali devet intervencija - gorjeli su električni stupovi u Posedarju, Vrsima i u Slivnici Donjoj, a uz manje požare vatrogasci su sanirali i prometnicu na zadarskom Muraju, preko koje je uslijed bure palo stablo.

Na području Zadarske županije za sav je promet zatvorena autocesta između čvorova Sveti Rok - Maslenica, kao i državna cesta između Maslenice i Zatona Obrovačkog. Zatvoren je Paški most. Zimska služba Cesta Zadarske županije na terenu je s deset ralica.

U Zadru su u pripravnosti sve gradske komunalne tvrtke, kojima je isporučena i sol za posipanje cesta, kao i pješačkih zona. Pomoć u čišćenju Gradu su ponudili i članovi 15 braniteljskih udruga, a zadarski gradonačelnik dr. Zvonimir Vrančić je pozvao građane da u slučaju snježnih nanosa sudjeluju u čišćenju oko zgrada i obiteljskih kuća.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.