SNIJEG UZROKOVAO PROBLEME U PROMETU
Autobusi u gradu voze, prigradski promet uz velika kašnjenja
Piše: Radio Zadar | Objavljeno 4.2.2012 u 15:17.
ZDNews.hr

Foto: ZDNews (arhiva)


Na prigradskim linijama prema Starigradu i Obrovcu autobusi Liburnije danas nisu vozili. Sve ostale linije danas su ipak uspostavljene, ali uz velika kašnjenja. Autobusi na svim prigradskim linijama u povratku krenuli su u 14:30.

Autobusi Liburnije na gradskim linijama voze čitavoga dna, ali bez voznoga reda, kako stignu. Za sad je ukinuta jedino linija za Dračevac, jer su ceste prema tom gradskom predjelu neprohodne, dok je linija za Bili brig nešto reducirana – doznajemo od voditelj prometno-operativnog sektora Liburnije Slobodana Erslana.

Što se tiče nedjelje, vozni red je ionako relativno rijedak, ali bez obzira na to naše službe će dežurati - dodao je Erslan.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.