Za srijedu "zovu" snijeg
Piše: danas.net.hr | Objavljeno 30.1.2012 u 10:26.
ZDNews.hr

Arhiva


Prava zima očito je tek pred nama. Naime, iako su u nekoliko posljednjih dana zabilježene hladnije temperature, a u kopnenom dijelu lepršale su pahulje, od sredine tjedna dolazi novo pogoršanje diljem zemlje.

Tako će, prema prognozama Državnog hidrometeorološkog zavoda, snijeg u utorak početi padati na zadarskom području, a od srijede će se pogoršanje proširiti i na ostatak Hrvatske.

Prognostičari ujedno najavljuju i veće količine snijega nego u ranijim prognozama, a najviše bi ga trebalo biti u gorskom dijelu Hrvatske te u središnjoj Dalmaciji. Oborine bi u većem dijelu zemlje trebale prestati u noći sa subote na nedjelju.

Temperature će nakon srijede nastaviti padati iz dana u dan, a najhladnije će biti krajem tjedna, kad će se živa u termometru spustiti i ispod -23 Celzijeva stupnja.

U nedjelju je za Zagreb najavljeno buđenje na -20, za Karlovac na -23 te Ogulin -22 Celzijevih stupnjeva.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.