Kandidat za predsjednika HDZ: Vodstvo stranke treba odstupiti
Piše: Index.hr | Objavljeno 29.1.2012 u 14:30.
ZDNews.hr

Foto: Index.hr


KANDIDAT za predsjednika HDZ-a Drago Prgomet žestoko se obrušio na jučerašnju odluku da se raspusti valpovački gradski odbor stranke zbog "narušenih međuljudskih odnosa".

"Zbog trajno narušenih međuljudskih odnosa i pisanih ostavki istaknutih članova Gradskog odbora HDZ-a grada Valpova, čime su trajno narušeni politički interesi HDZ-a u gradu Valpovu, donesena je Odluka o raspuštanju Gradskog odbora HDZ-a Grada Valpova, te je za Povjerenika imenovan Goran Ivanović-Lac", pisalo je jučer u priopćenju koje je medijima poslao predsjednik Županijske organizacije Tomislav Ivić.

"Najneuspješnije vodstvo u povijesti treba odstupiti"

"Raspuštanje gradskog odbora HDZ-a Valpovo pod izlikom 'narušenih međuljudskih odnosa' još je jedan primjer teškog kršenja demokratskih standarda", napisao je u svojoj izjavi za javnost Prgomet i podsjetio kako se sve to događa kada su već raspisani unutarstranački izbori te dodao da je takav čin nezamisliv u europskom političkom životu.

"Izbornim inženjeringom se pokušava osigurati odabir 'podobnih' izaslanika na Opći sabor HDZ-a", piše Prgomet te dodaje kako je ovo još jedan dokaz da se svakom članu HDZ-a treba osigurati neposredan izbor čelnika za što se on zalaže u svojoj kandidaturi. "Ovakve nedemokratske odluke su još jedan očigledan razlog da novi ljudi trebaju preuzeti odgovornost za vođenje stranke a sadašnje, najneuspješnije vodstvo u povijesti naše stranke, treba odstupiti", zaključio je Prgomet.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.