Policija će navijače u Beogradu štititi 24 sata
Piše: Ivan Anić | Objavljeno 26.1.2012 u 13:21.
ZDNews.hr

rtl.hr


Uoči nastavka Europskog prvenstva u rukometu u Srbiju su upućeni i hrvatski policajci, a sve s ciljem da ne dođe više do stravičnih događaja kakvi su naše navijače dočekali u Novom Sadu. Sačekuše, kamenovanja i razbijanja automobila, fizički napadi i parole kao što su "Ubij Hrvoja" u nastavku prvenstva bi trebale zaobići naše navijače.

- Srpska policija već je privela 12 osoba zbog tog napada, a u tijeku je utvrđivanje identiteta i ostalih napadača, izjavio je srbijanski direktor policije Milorad Veljović potvrđujući kako su hrvatski policajci već uključeni u istraživanje incidenata što su se u utorak navečer dogodili u Novom Sadu i Rumi.

Srbijanska policija će, poučena stravičnim događajima, pokušati što bolje i u većoj mjeri zaštiti navijače svih reprezentacija,a Veljović je dao i neke savjete svim navijačima.

- Srbijanska policija će biti na raspolaganju 24 sata, danonoćno, a poželjno je da se svi strani državljani prilikom ulaska u Srbiju identificiraju kao navijači, kako bi im policija pružila svu moguću zaštitu - rekao je Veljović za kraj.

Za kraj valja naglasiti kako je nakon utakmice preko graničnih prijelaza iz Srbije u Hrvatsku ušlo gotovo stotinu oštećenih automobila s hrvatskim registracijskim oznakama što je zasigurno jedna antipropaganda sporta i srpskog naroda.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.