IGOR PRAHIĆ (1987.)
Na stanove došao novi branič
Piše: Ivan Anić | Objavljeno 23.1.2012 u 13:14.
ZDNews.hr

Arhiva


Nogometaši Zadra danas putuju u Rovinj kako bi odradili drugi dio priprema za nastavak sezone. Kako saznajemo, na put će ići najviše 22 igrača, a od mlađih će u Istru putovati Josip Bašić, Ivan Tokić, Roberto Viduka, Domagoj Muić i Frane Ikić. No, u autobusu će se naći i jedno novo, Zadranima nepoznato, lice.

Riječ je o Igoru Prahiću (1987:), nekadašnjem mladom reprezentativcu koji je pružao odlične partije u Varteksu. Prahić igra na poziciji stopera, po potrebi i defanzivnog veznog, a nakon odlaska iz Varaždina pola godine je bio u francuskom drugoligašu Sedanu. Obzirom da se u Francuskoj nije izborio za mjesto u ekipi, Prahić je prošlo ljeto potpisao dvogodišnji ugovor sa Istrom 1961, no, i taj angažman je bio kratkog vijeka.

Uz spomenutog Prahića, na Stanove bi trebao doći još jedan novi branič, a još se ne zna tko će u napadu društvo praviti Josipu Ivančiću i Hrvoju Tokiću.

Iako vrijeme prolazi Ivan Santini još uvijek čeka svoj novi klub, a mnogi su se zapitali je li njegov odlazak već trebao biti realiziran.Na Stanovima svi samo govore da sigurno odlazi, no, nitko ne govori gdje.

Sa Stanova su sporazumnim raskidom ugovora otišli još Maruna i Hajdini, a na Matoševića se ne računa pa tako neće trenirati s prvom momčadi. Za kraj valja naglasiti da se na travnjake vraća i Jure Jerbić koji je nakon pola godine pobijedio bitku s ozljedama i bolešću.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.