A1 LIGA
Na Svjetlost bez Vrbanca
Piše: Ivan Anić | Objavljeno 13.1.2012 u 19:31.
ZDNews.hr

ZDnews


Sutra, s početkom u 19 sati, košarkaše Zadra očekuje gostujući ogled sa Svjetlošću iz Slavonskog Broda. Iako je Svjetlost tek predzadnja momačd na tablici A1 lige, Zadar ne očekuje lagan i revijalan ogled čemu svjedoči i podatak da je Svjetlost momčad koja je na svom terenu uspjela svladati i jaki Jolly JBS.

Još jedna stvar koja zasigurno brine Aleša Pipana je ozljeda glavnog nositelja igre Gorana Vrbanca. Naime, Vrbanc je na jučerašnjem treningu lakše ozljedio leđa pa sutra,prevencije radi, neće zaigrati. Kako saznajemo od izvora bliskog klubu, Vrbanc je rekao da može igrati ali mu je stručni tim odlučio dati jednu utakmkicu odmora kako ne bi došlo do ozbiljnije ozljede.

Ponovi li Zadar igru iz prvog poluvremena protiv Križevaca, još k tome bez Vrbanca, sutrašnja utakmica mogla bi biti jedna od težih gostujućih ove sezone.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.