DVOSTRUKI PREOKRET
KK Zadar ipak će se kandidirati za organizaciju završnice Krešinog kupa!
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 9.1.2012 u 21:42.
Kako su mnogi navijači u posljednje vrijeme često javno raspravljali da li bi bilo dobro da se završnica Kupa igra u Jazinama, Šimunov je kazao kako su Jazine dvorana za povijest.
ZDNews.hr


Košarkaški klub Zadar ipak će poslati prijavu za organizaciju završnice Kupa Krešimira Ćosića, kazao nam je predsjednik kluba, Edvin Šimunov, koji je prije samo nekoliko sati u razgovoru za ZDNews kazao kako klub nema novce za organizaciju turnira! Mnogi će se zapitati što se to promijenilo u tako malo vremena…

- Sastali smo večeras u dvorani Krešimira Ćosića i vrlo brzo smo odlučili da ćemo ipak poslati službenu prijavu Hrvatskom košarkaškom savezu. Teško je imati bilo kakva očekivanja jer HKS nije tražio nikakav minimalni novčani iznos, već je tu sama po sebi točka, pa tko ponudi više i bude imao bolje uvjete, dobit će organizaciju.

Kako su mnogi navijači u posljednje vrijeme često javno raspravljali da li bi bilo dobro da se završnica Kupa igra u Jazinama, Šimunov je kazao kako su Jazine dvorana za povijest.

- Moje mišljenje je da ne bi bilo dobro da se završnica Kupa igra u Jazinama. Pustimo to već jednom na miru. Tu priču više ne treba potencirati iz razloga što Jazine imaju svoju povijest i to je iza nas. Treba se okrenuti budućnosti i novoj dvorani – za kraj će Šimunov.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.