Produženi vikend: Oko 200 tisuća Hrvata odlazi na skijanje
Piše: Index.hr | Objavljeno 6.1.2012 u 11:54.
ZDNews.hr

Foto: lotos-croatia.com


OKO 200 TISUĆA Hrvata neopterećenih dosadašnjom, a ni krizom koja se tek najavljuje, ovaj će produženi vikend iskoristiti kako bi otišlo na neko od mondenih europskih skijališta. Prema najavama putničkih agencija odredišta su skijališta u Austriji, Italiji, Sloveniji i Francuskoj, a za razliku od dosadašnjih godina postoji interes i za skijališta u susjednoj Srbiji te Bosni i Hercegovini.

HTV tako prenosi izjavu Borisa Žgombe, predsjednika hrvatskih putničkih agencija koji kaže da unatoč krizi, ove godine zanimanje za skijanje bilo je čak veće nego lani. Hrvate u pohodu na snijeg nije zaustavila ni činjenica da je tjedan nakon 6. siječnja tradicionalno najskuplji na europskim skijalištima.

Procjenjuje se kako će za za skijaški tjedan prosječna hrvatska obitelj potrošiti od 10 do 20 tisuća kuna, javlja HRT dodajući da je većina aranžmane platila na rate.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.