KUP KREŠIMIRA ĆOSIĆA
Završeno je izvlačenje, saznajte na koga idu Zadrani u polufinalu!
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 4.1.2012 u 12:00.
- Vidjet ćemo i gdje će se igrati završnica, mnogo toga će i o tome ovisiti - kaže Skroče.
ZDNews.hr

Lani su Zadrani usred Zagreba izbacili Cedevitu sa samo petoricom igrača Foto: Arhiva


Košarkaši Zadra u polufinalu Kupa Krešimira Ćosića idu na Zagreb, vijest je ovo koju je u razgovoru za ZDNews potvrdio sportski direktor Košarkaškog kluba Zadar, Branko Skroče. Direktor Zadra kazao je kako je Zagreb apsolutni favorit, no kad smo ga podsjetili kako je Zadar nedavno 'skinuo' favoriziranu Cibonu, a lani i 'moćnu' Cedevitu s petoricom mladih igrača, Skroče je kazao kako Zagreb nije prava momčad, a kao glavni razlog naveo je njihov jučerašnji poraz od Širokog. – Moramo znati da za Široki još uvijek ne igraju vanzemaljci - kazao je.

- Eto, izvukli smo Zagreb. Apsolutno nema nikakve dileme da su oni favoriti jer i sami znate da se radi o puno kvalitetnijoj momčadi od Zadra. Naše šanse su minimalne, gotovo nikakve. Možemo se jedino nadati da košarkaše Zagreba uhvatimo na 'krivoj nozi'.

Dobro, favoriti jesu, no nije li Zadar prije samo nekoliko dana pobijedio favoriziranu Cibonu, a lani također favoriziranu Cedevitu i to sa samo petoricom igrača (Car, Batur, Olivari, Ivanov, Bilan)?

- I to je točno, Zagreb je sinoć pokazao da nije prava momčad izgubivši lagano od Širokog, a i sami znate da u Širokom ne igraju vanzemaljci. No, oni jesi favoriti u ovoj utakmici, bez obzira na sve. Vidjet ćemo i gdje će se igrati završnica, mnogo toga će i o tome ovisiti. Svakako da bi puno bolja varijanta bila da igramo sa Splitom nego sa Zagrebom, no sin Kreše Ćosića tako je izvukao i to je to. Za kraj mogu samo kazati da nas očekuje jedna jaka utakmica u kojoj ćemo dati sve od sebe, pa što bude, bit će – kazao je za kraj Skroče.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.