A1 LIGA ZAPOČINJE 10. SIJEČNJA
Pripremni turnir u Sukošanu
Piše: Ivan Anić | Objavljeno 4.1.2012 u 11:21.
Uz Zadar i GKK Šibenik, na turniru još sudjeluju Sukošan i Otok Ugljan .
ZDNews.hr

Ivan Batur ZDnews


Danas, s početkom u 17 sati, košarkaše Zadra očekuje ogled s A2 ligašem GKK Šibenik koji je u Kupu izbacio Sonik Puntamiku. Iako je utakmica revijalnog tona i održava se u Sukošanu u sklopu pripremnog turnira, bit će to pravi test za igrače nakon kratkog odmora prije prve službene utakmice druge polusezone. Naime, prvu utakmicu košarkaši Zadra igraju protiv Križevaca 10. siječnja pred domaćom publikom, a sudeći po zadnjoj utakmici koju su pružili i euforiji među navijačima koju je ista prouzročila, ne sumnjamo da će i protiv Križevaca u Višnjiku vladati pozitivna atmosfera.

Uz Zadar i GKK Šibenik, na turniru još sudjeluju Sukošan i Otok Ugljan koji će svoje snage odmjeriti odmah po završetku prve utakmice, a finalni susret je zakazan za sutra u 19:15 sati.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.