DOVRŠENO KRIMINALISTIČKO ISTRAŽIVANJE
Dvojac iz BIH ukrao preko 30 tisuća kuna u 3 krađe
Piše: R.I. | Objavljeno 4.1.2012 u 9:51.
ZDNews.hr

Arhiva


Policijski službenici II Policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 27 i 42-godišnjacima iz BiH, koje se sumnjiči da su, potkraj 2010. godine, u Posedarju, provalili u kuću u vlasništvu 66-godišnjaka iz koje su otuđili bankovne kartice, uz pomoć kojih su na bankomatima podigli oko 12 000 kuna.

Također ih se sumnjiči da su, početkom kolovoza prošle godine, u Sukošanu, iz apartmana koji su koristili češki turisti otuđili novac, kamere i mobitele u vrijednosti od oko 15 000 kuna, te da su, nakon nekoliko dana, u Vinjercu, s plaže otuđili mobitel i novčanik u vlasništvu 40-godišnjaka iz Zagreba.

Isti dvojac tereti se i da su, početkom kolovoza, na plaži Karma u Zadru, 32-godišnjem državljaninu Italije otuđili ruksak s novcem, dokumentima, mobitelom i dva fotoaparata, u vrijednosti od oko 4 000 kuna.

Protiv njih podnesena je kaznena prijava.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.