Dozvole za rekreacijski ribolov u elektronskom obliku
Piše: Zadarski list | Objavljeno 3.1.2012 u 11:25.
ZDNews.hr

Foto: Zadarski list


Sve vrste dozvola za rekreacijski ribolov na moru od 1. siječnja ove godine izdaju se i kupuju u elektronskom obliku. Iz Ministarstva poljoprivrede pojašnjavaju da kupnja dnevnih i višednevnih elektronskih dozvola za rekreacijski ribolov na moru, kao i elektronskih dozvola za ribolov tune, igluna i iglana omogućena je još 15. srpnja prošle godine.

- U dodatku na postojeću uslugu, od 1. siječnja ove godine moguće je elektronskim putem kupiti i sve tipove godišnjih dozvola za rekreacijski ribolov na moru, kažu u Ministarstvu poljoprivrede.

Važno je naglasiti da elektronske dozvole nemaju obrasce niti papirnate inačice već se dozvola potvrđuje serijskim brojem koji dodjeljuje sustav nakon obavljene kupnje. Po obavljenoj kupnji na adresu elektroničke pošte dostavlja se PDF dokument kojim se potvrđuje da je kupnja obavljena te koji sadrži serijski broj dozvole.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.