MATERIJALNA ŠTETA PROCIJENJENA JE NA 6000 KUNA
21-godišnjak iz Biograda razbijao inventar ugostiteljskog objekta
Piše: R.I. | Objavljeno 2.1.2012 u 9:10.
ZDNews.hr


U protekla 24 sata, na području PU zadarske, obrađeni su oštećenje tuđe stvari i zlouporaba opojnih droga. Dogodilo se pet prometnih nesreća s materijalnom štetom i jedno narušavanje javnog reda i mira.

Jučer, oko 6 sati, u Biogradu, u ugostiteljskom objektu, policijski službenici Policijske postaje Biograd zatekli su 21-godišnjaka iz Biograda, kojeg se sumnjiči da je tijekom noći, razbio više stakala na objektu i ušao u unutrašnjost gdje je razbio i dijelove inventara.

Vlasniku objekta pričinjena je materijalna šteta u iznosu od oko 6 000 kuna, a protiv 21-godišnjaka podnesena je kaznena prijava zbog oštećenja tuđe stvari i posjedovanja manje količine marihuane.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.