NIJE SAMA NITI TUGUJE
Demi Moore je još uvijek prava zavodnica: Graciozna dok pleše na Karibima
Piše: Index.hr | Objavljeno 30.12.2011 u 15:04.
ZDNews.hr

Demi Moore Foto: Arhiva


DEMI MOORE ne samuje niti tuguje. Naime, glumica se vratila tulumarenju, a ovih dana na Karibima se provodi sa svojom kćeri Rumer. Sa jednom od kćeri koje ima s Bruceom Willisom, Demi se zabavljala na privatnom tulumu na Karibima. Okupljeni su je nazvali komadom koji je plesom zavodio okupljene muškarce.

Na plesni podij stupila je kada je njezina kćerka preuzela DJ pult. "Još uvijek je pravi komad, plesala je vrlo zavodljivo. Njezini graciozni pokreti i dalje odišu strašću , čime je zavodila veći dio prisutnih muškaraca", izjavio je jedan od sudionika tuluma. Njezin bivši uživa s ljepoticama u Italiji, a ni Demi ne samuje, već se odlučila za tulumarenje s bliskim ljudima, što je sigurno sjajan lijek protiv boli i depresije.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.