350 KN
Puštene u prodaju pretplate za novu sezonu
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 3.10.2011 u 12:34.
ZDNews.hr

Godišnje pretplati prodavat će se po jedinstvenoj cijeni od 350 kn Foto: Arhiva


Iz košarkaškog kluba Zadar konačno su stigle vijesti o pretplatama za sezonu 2011/12. Godišnje ulaznice u prodaju kreću već danas, a prodavat će se po jedinstvenoj cijeni od 350 kuna. U prodaju su puštene jedino ulaznice za VIP tribine i “prsten“, dok će ulaznice za tribine iznad “prstena“ biti puštene u prodaju ukoliko KK Zadar izbori Ligu za prvaka, javljaju iz kluba. Za članove prijatelja kluba osiguran je popust od 10% pri kupnji godišnjih ulaznica, dok će za nove članove prijatelja kluba biti osiguran popust od svega 5%.

Dragi navijači i poklonici Košarkaškog kluba "Zadar",

Obavještavamo Vas kako od utorka 3. listopada započinje prodaja godišnjih ulaznica za sezonu 2011./12. U prodaji će se naći samo mjesta na "prstenu", te na VIP tribinama i to po jedinstvenoj cijeni od 350 kuna po karti. Stari pretplatnici imaju pravo rezervacije svog starog mjesta (ili odabir novog) u dvorani zaključno sa 10. listopadom.
Napominjemo da tribine iznad ring prstena neće biti u upotrebi do početka lige za prvaka. Postojeći članovi prijatelji Kluba, uz produženje članarine, imaju pravo na
10% popusta pri kupnji godišnje ulaznice, dok oni koji ove godine prvi put postaju članovi imaju pravo na 5% popusta.

Radno vrijeme blagajne: radnim danom i subotom 9-16 sati.
Košarkaški klub "Zadar"


Za kraj, iz kluba pozivaju medijske kuće da pošalju zahtjeve za godišnje press akreditacije. No, kako to obično biva, djelatnici kluba (u ovom slučaju zahtjevi za akreditacije šalju se vanjskom stručnom suradniku KK Zadar, Bojanu Tresoglaviću) koji su zaduženi za ovakve stvari, očito nemaju pojma što rade. Tako će primjerice jedna medijska kuća imati pravo na svega jednu godišnju ulaznicu za svog novinara i za fotografa.

No, što će biti s, primjerice, fotografskim agencijama koje imaju registrirane više fotografa? Ili s medijskim kućama koje ne šalju na svaku utakmicu iste novinare? Zar će zaista samo jedan fotograf i jedan novinar iste medijske kuće moći ulaziti na utakmice, jer znamo da godišnja iskaznica nije prenosiva? Diletantizam se nastavlja, rekli bi oni upućeniji u zbivanja u KK Zadar.

Napomena : Pozivaju se medijske kuće da pošalju zahtjeve za svoje press akreditacije za natjecateljsku sezonu 2011/12 na slijedeći mail: bojan.tresoglavic@kkzadar.net. Svaka medijska kuća će imati pravo na jednu press i jednu foto akreditaciju.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.