DVIJE UZASTOPNE POBJEDE
Zadru pobjeda protiv Kvarnera, u ponedjeljak protiv Jazina
Piše: 057info | Objavljeno 1.10.2011 u 16:42.
ZDNews.hr

Ivan Batur Foto: Arhiva (ZDS)


Dvije uzastopne pobjede ostvarili su košarkaši Zadra u pripremnom razdoblju. Prije dva dana igrači Aleša Pipana porazili su u Ljubljani Slovana 61:48 dok su sinoć u Rijeci rezultatom 98:61 bili bolji od svog konkurenta ove sezone u A-1 ligi momčadi Kvarnera.

Do početka sezone Zadrani će odigrati još jedan pripremni ogled i to u ponedjeljak na Višnjiku s članom A-2 lige Jazinama. Osvrt na ova dva odrađena gostovanja dao nam je sportski direktor Košarkaškog kluba Zadar, Branko Skroče. „Protiv Slovana koji je po kvaliteti momčad slična nama odigrali smo odlično u obrani i to je ono što se treneru Pipanu posebno svidjelo dok smo protiv Riječana i napadački proradili. Oni još uvijek nisu složili roster za sljedeću sezonu tako da smo od prve do zadnje minute bili bolji te smo na kraju uvjerljivo i slavili".



Pomaci u igri na bolje vidljivi su. „Jest, ide to ipak na bolje, forma nam je u usponu i vjerujem da ćemo prvenstvo i ogled s Križevcima dočekati u dobrom stanju. Imamo još ovaj susret s Jazinama koji će iskoristiti za još bolje se uigrati".


Goran Vrbanec, koji se u zadnjih mjesec dana često spominjao kao moguća prinova Zadra, daleko je o Višnjika.

„Od njega smo dobili konačan odgovor da se ne vidi u Zadru tako da je to za nas sada završena priča. Pratimo tržište i dalje i jedan igrač, pravi šuter nam treba ali nećemo žuriti, doći će do realizacije toga prije ili kasnije".


Ivan Barančić koji je izabran za voditelja omladinskog pogona kada kreće s radom i tko će mu biti pomoćnici. „U ponedjeljak starta s radom, on će voditi i juniore dok će za rad s kadetima biti zadužen Denis Pleslić. Mislim da su oni dobar izbor, treba se zatvoriti u dvoranu i raditi, nema ništa od filozofiranja".

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.