PRVACI!
Juniori Zadra osvojili turnir Tomislav Knežević, iznenadili Bašić i Jurica!
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 28.8.2011 u 15:39.
ZDNews.hr

Marko Jurica - jedan od najbolji igrača na turniru Foto:


Mladi juniori Košarkaškog kluba Zadar pobjednici su 7. memorijalnog turnira Tomislav Knežević koji je jučer i danas održan u legendarnim Jazinama.

Igrači pod vodstvom trenera Denisa Pleslića ostvarili su pobjede u sve tri utakmice. Prvo su svladali momčad Zagreba, a nakon toga u gradskom derbiju sinoć su svladali i Borik. Posljednjom pobjedom danas, protiv vrlo dobre Union Olimpije, Zadrani su zasluženo osvojili naslov prvaka.

Za najboljeg igrača turnira, od strane trenera sve četiri momčadi izabran je mladi hrvatski U16 reprezentativac, Lovre Bašić.

Također, valja istaknuti kako je najviše u posljednjoj utakmici pokazao talentirani igrač Zadra, petnaestogodišnji Marko Jurica.


Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.