JADER LIGA 2011
Polufinale: Bokanjac - Ploča i Varoš - Brodarica
Piše: FB | Objavljeno 24.8.2011 u 2:07.
ZDNews.hr

Foto: Jader Liga


IZVUČENI PAROVI POLUFINALA:

BOKANJAC-PLOČA Đil, četvrtak, 20.10h
VAROŠ-BRODARICA Đil, četvrtak, 21.30h
KAMPO KAŠTELO-BRODARICA 5-3

Veliku nervozu ispoljili su igrači obje momčadi.Velika sparina udarila je u glavu igračima,pa su više energije trošili na neopravdane prigovore sucima,nego na samu igru.
U izjednačenoj utakmici gosti preko Fantova prvi dolaze u vodstvo.Bacalja pogađa za poluvrijeme X.

Domaćini energičnije ulaze u drugo poluvrijeme i Vedrić zabija za 2-1.Na 2-2 poravnava Hrvoje Rogić(ponosni vlasnik žutog kartona s ove utakmice).3-2 ponovo Vedrić.Minutu i pol prije kraja iz 7-og akumuliranog Kresović još jednom poravnava.I kada su svi mislili da je to i konačan rezultat utakmice,pokazalo se zašto je mali nogomet zanimljiv sport.S dva gola u posljednoj minuti domaćini osiguravaju solidnu prednost za uzvrat.

KAMPO KAŠTELO: Rajčević, Župan, Belić, Čačić(1), Bacalja(2), Sutlović, Anđelić, Vedrić(2), Đurković,Škoda. VODITELJ:BORUT GATARA

BRODARICA: Korenov, Rogić(1), Šimičić, Mazija, Anić. Šoletić, Fantov(1),Barić, Kresović(1), Medved.
VODITELJ:BUKULIN

BRODARICA - KAMPO KAŠTELO 4-1

Kalkulacije i varljivi rezultat iz prve utakmice dali su naslutiti dobru nogometnu predstavu na Brodarici.Iako se očekivalo da će domaćini jurnuti od prve minute,oni su se postavili uže u obrani i iz polukontri nastojali ugroziti gol gostiju.Kresović i Rogić golovima i rezultatom 2-0 vode BRODARICU u polufinale.Čačić za 2-1 i KAMPO je u polufinalu.Bučić za 3-1 vodi BRODARICU prema final-fouru.Kada Fantov pogadja za 4-1, BRODARICA je već bila kod Jazina na putu prema Đilu.Danas,osim kapetana Sutlovića, Malokrvni gosti više nisu imali snage za preokret i slavlje na BRODARICI moglo je početi.

BRODARICA: Korenov, Rogić(1), Šimičić, Mazija, Dundov, Šoletić, Fantov(1), Bučić(1), Kresović(1), Medved.
VODITELJ:BUKULIN

KAMPO KAŠTELO: Rajčević, Župan, Čačić(1), Bacalja, Sutlović, Vedrić, Đurković,Škoda.
VODITELJ:BORUT GATARA

BRUSCHETTA-PLOČA 2-6

Neobjašnjivo loše i rastrgano igrali su igrači BRUSCHETTE.Promašivali su čiste šanse,zicere,pa i penal kod 0-1.Pametnom i smirenom igrom,momci Dinka Adžića,uzeli su ponuđeno.Kontrama i polukontrama kao osice zujali su prema golu vrlo dobrog Bašića.Vratar gostiju Gravić bio je najbolji igrač utakmice.Njemu uz bok odlični Zrilić.

BRUSCHETTA: Bašić, Ucović(1), Matak, Ružić(1), Kovačević, Legati, Dvornik, Kvartuč.

PLOČA: Gravić, Kapitanović(2), Musap, Glavan(1), Zrilić(2), Čačić, Šarić, Perović(1), Pilipović.

PLOČA-BRUSCHETTA 6-3

Puno bolju utakmicu vidjeli su gledatelji u uzvratu na Ploči.Predvođeni Matijom Đulvatom,igrači Bruschette stajali su dobro na terenu i nisu domaćinu dozvoljavali da priđe njihovu golu.Ekipa Ploče imavši veliku prednost iz prvog susreta,nije pretjerano ni srljala u napad.Ponovo su gosti pokazali lošu efikasnost,pa Ploča zgoditkom izvanrednog Zrilića odlazi s prednošću na odmor.

U drugom djelu "PROKLETSTVO BRUSCHETTE"(čak 6 ozljeđenih igrača kroz ligu)uzelo je danak.Tanka klupa gostiju nije odolila bržoj igri domaćina,pa se PLOČA više nego zasluženo plasirala u polufinale.

PLOČA: Gravić, Kapitanović, Musap(1), Glavan, Zrilić(4), Šarić, Perović(1), Pilipović.
VODITELJ:Dinko Adžić.

BRUSCHETTA: Bašić, Ucović, Matak(2), Đulvat(1), Legati, Kvartuč.

PUNTAMIKA-VAROŠ 3-6

I u uzvatnoj utakmici četvrtfinala,ekipa VAROŠI potvrdila je kvalitetu više od PUNTAMIKE.Iako samo s četvoricom(naspram 5 puntamičana)VAROŠ je demonstrirala bolju i smisleniju igru.PUNTAMIKA bez svojih ponajboljih igrača Kocipera i Zelića,nije bila u stanju pružiti veći otpor Varošanima.Trostruku strijelac Jurlina,te dvostruki Vukić,bili su najbolji igrači na terenu.

PUNTAMIKA: Bjeliš, Bilaver, Vukoša(2), Brkić, Surić(1), Kevrić.
VODITELJ:Alan Kociper

VAROŠ: Lončar, Jurlina(3), Vukić(2), Nekić(1), Šimurina.
VODITELJ:Marko Jurin.

BOKANJAC-ARBANASI 3-1

U svojoj BRABOR ARENI dočekali su Bokanjeri Arbanase,spremni da obrane prednost donesenu s DELLE PRUGHIA.Prije početka utakmice vladala je velika neizvjesnost hoće li se ARBANASI uspjeti skupiti za uzvrat.Nadljudskim snagama trener Petani i predsjednik Kotlar,obilazeći kuću po kuću,pronašli su 5 raspoloženih za revanš.Ipak Mihine trupe pred svojim vjernim Braborima nisu dozvolili nikakvo iznenadjenje.Za 1-0 zabija Krizman.Solo prodorom poravnava Laća.I kad su svi očekivali kraj poluvremena,prednost domaćinu vraća Pavić.
U drugom dijelu Bokanjac povećava prednost preko svog najboljeg igrača Krizmana.Iz penala smanjuje vratar Dražević.Umjesto mirne završnice,Bokanjere je uhvatila neka nervoza,pa su ARBANASI imali nekoliko prilika za izjednačenje.Danas nervozni vratar Ažić bio je i večeras na visini zadatka i BOKANJAC slavi ulazak u polufinale.

BOKANJAC: Ažić, Matešić I, Bevanda, Mijolović, Matešić L, Pavić(1), Dražević, Krizman(2), Križek, Rudela, Dražević m.
VODITELJ:MIHO MRŠA.

ARBANASI: Dražević, Laća(1), Kotlar, Vidov, Grdjen, Rogić.
VODITELJ:MARIO PETANI

Odigrane su dvije četvrtfinalne utakmice JADER ljetne LIGE.ARBANASI su se minimalnim porazom oprostili od svog delle prughi-a,dok je VAROŠ stekla značajnu prednost za uzvrat s PUNTAMIKOM.

ARBANASI - BOKANJAC 2-3

Izvještaj ćemo početi opaskom iz gledališta kako nikome nije jasno kako jedan takav kvart kao ARBANASI,koje je desetljećima meka malonogometnih asova,ne može skupiti bar šest igrača niti za ovako važnu utakmicu.Umjesto da svi skupe glave pod jednu kapu,treneru Petaniju se odazvala već tradicionalna četvorka predvođena kapetanom Laćom.Treneru Petaniju društvo na klupi pravio je Franov Luka,popularni Chago,ali sa zglobom veličine omanjeg čatruna.

Ekipa BOKANJCA istrčala je kompletna u novim dresovima.Svakim pokretom na zagrijavanju,vidjelo se da je trener Miho Mrša uveo željeznu disciplinu u svoju momčad i to mu se sada vraća.Od ekipe kojoj su davali male šanse za prolaz skupine,sada kucaju na vrata final-foura.Izgleda da su preuzeli recept svojih košarkaških sumještana,koji su i ove godine osvajači košarkaške ljetne lige.

BOKANJAC je držao loptu u nogama i diktirao igru,ali trener Petani,inače ugledni košarkaški djelatnik, primjenio je svoje košarkaško znanje na mali nogomet,pa su ARBANASI čvrstom obranom i brzom tranzicijom stvarali velike probleme gostima s Bokanjca.Odlično je funkcionirala veza Laća-Vidov,ali i danas maestralni vratar BOKANJERA Ažić spašavao je svoju ekipu.Ponajbolji vratar lige nekoliko se puta našao oči u oči s igračima arbanasa i svaki put izišao kao pobjednik.BOKANJAC dolazi do vodstva poslije uigrane akcije.Vratar Arbanasa Dražević izlazi duboko zatvoriti samog igrača Bokanjca,slijedi povratna lopta u sredinu i Krizman postiže zgoditak za vodstvo.Laća dubinskom loptom pronalazi Vidova,koji lijepo prima loptu na prsa i konačno uspjeva savladati Ažića.Preslikom akcije za prvi gol BOKANJAC preko Pavića s vodstvom odlazi na odmor.
U drugom djela ista slika.BOKANJAC napada,a ARBANASI iz kontre pokusavaju izjednačiti.Ipak Mijolović za 1-3.Na 3-2 smanjuje Dražević.Poslao je dubinsku loptu u prostor Bokanjca.Ažić ometan od napadača Arbanasa,krivo procjenjuje i lopta je u mreži.I onda je proradilo veliko Arbanaško srce Franova Luke -Chage.Skupljala se oprema za njegov nastup po tribini,te obližnjim kućama i ozljeđeni brzanac Arbanasa ulazi u igru umjesto već na respirator spojenog Kotlara.Ali pokazalo se,prekasno.Iako su svim silama pokušavali izjednačiti,Bokanjac ima pozitivan rezultat za revanš.

ARBANASI: Dražević(1), Laća, Kotlar, Kalmeta, Vidov(1), Franov.
VODITELJ:Mario Petani.

BOKANJAC: Ažić, Matešić, Bevanda, Mijolović(1), MatešićL, Pavić(1), Dražević, Krizman(1), Mrkić, Križek, Rudela, Dražević M.
VODITELJ:Mihovil Mrša.

VAROŠ-PUNTAMIKA 7-2

Nakon poraza u zadnjem kolu lige od Bilog Briga,ekipa Varoši uspjela je vratiti samopOuzdanje i pobijediti PUNTAMIKU.Iako bez vratara,s Lekajom na golu,prikazali su zavidnu razinu fizičke i taktičke spreme,te predvodjeni guruom ekipe Šimurinom lako dolazili pred vrata gostiju.Kompletna ekipa VAROŠI upisala se u strijelce.Dvostruki strijelac,nakon hlađenja glave i punjenja akumulatora na Kornatima,bio je Vukić.

VAROŠ: Lekaj, Vukić(2), Šimurina(1), Marić(1), Pavlović(1), Lovretić(1), Jurlina(1).
VODITELJ:Marko Jurin.

PUNTAMIKA: Bjeliš, Kevrić, Kociper(1), Brkić, Surić, Valčić, Bilaver, Zelić(1).

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.