PRIPREME KOŠARKAŠA ZADRA
Skroče: "Čiklić je i dalje zanimljiv, nismo kontaktirali Vrbanca i Krasića"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 21.8.2011 u 1:27.
ZDNews.hr

Branko Skroče Foto: Ezadar


'Razgovarat ćemo s Ivanovom'

Spominjao se posljednjih dana u javnosti i Ive Ivanov, bivši igrač Zadra. Govorkalo se i o njegovoom možebitnom ponovnom povratku u KK Zadar.

- Ja sam čuo da je Ive bio u kontaktu s Rajkom Vidakovićem, našim drugim pomoćnim trenerom, no sve je ostalo na tome. Mi ćemo s njim stupiti u kontakt i razgovarati. Nakon razgovora ćemo biti pametniji. Što se Ive tiče, on je bio na dvije probe. Ne znam gdje, mislim da je jedna bila u Slovačkoj. Također ne znam ishod tih probi, no sigurno je da ćemo sjesti i razgovarati s Ivom. S njim smo se razišli u fer i korektnim odnosima, pa nam jedan sastanak više zasigurno neće škoditi - kazao je Skroče.
Nakon prvog tjedna priprema, košarkaši Zadra dobili su dva dana zasluženog odmora. Prva dva dana treninge s igračima Zadra (i onima s probe) odrađivao je Aleš Pipan, slovenski stručnjak. Na prozivci se pojavilo čak 17 igrača, no svakim danom ih je bilo sve manje. Na kraju su ostala svega dvojica, Nikola Vladović i Roko Čiklić. Prije svog odlaska na pripreme poljske reprezentacije, Pipan je javno dao naslutiti da mu se igrački najviše svidio Roko Čiklić. Isto nam je potvrdio i Branko Skroče, sportski direktor KK Zadar.

- Roko Čiklić nam je i dalje zanimljiv, pratimo ga kroz pripreme ovih tjedan dana i sviđa nam se ono što smo do sad vidjeli. On će s nama biti i u nastavku priprema pa ćemo vidjeti što će se iz svega izroditi - kratko će Skroče koji također daje naslutiti kako bi Čikliću Zadar mogao ponuditi ugovor.

U proteklih nekoliko dana spominjala su se imena Bariše Krasića i Gorana Vrbanca. Skroče demantira da je s igračima netko iz kluba stupio u kontakt.

- Mi nismo razgovarali s Krasićem i Vrbancem, no moram naglasiti da bi nam Vrbanc itekako dobro došao. Jedan takav šuter bio bi nam od velike pomoći, no s obzirom na njegov ugovor i njegovu vrijednost, mislim da KK Zadar nije spreman ulaziti u tolike financijske dubioze - kaže Skroče.

Nakon nekoliko dana u Zadru, Pipan je preko Skroče odlučio obznaniti kako u sljedećoj sezoni neće računati na Josipa Pelczmanna, mladog zadarskog razigravača.

- Josipu ćemo pokušati pronaći klub gdje bi mogao odigrati sezonu. Trener Pipan jasno je kazao kako se Josip ne uklapa u njegovu trenersku filozofiju, pa ćemo shodno s time Josipu pokušati pronaći adekvatno rješenje. - kazao je za kraj Skroče.

Podsjetimo, Josip Peltczmann ima ugovor sa Zadrom koji traje do kraja sezone 2011/12.

Košarkaši Zadra, uz dvojicu na probi, Čiklića i Vladovića nastavljaju u ponedjeljak s kondicijskim pripremama, koje vodi novi kondicijski trener, Ivica Akrap.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.