PRVO POJAČANJE NA VIDIKU
Jure Škifić se vraća u KK Zadar!?
Piše: H. B. | Objavljeno 29.6.2011 u 14:52.
ZDNews.hr

Jure Škifić Foto: 057info


Redove Košarkaškog kluba Zadar uskoro bi trebao pojačati sada već bivši igrač Borik Puntamike, Jure Škifić, doznajemo od izvora bliskog klubu. Službeno, iz kluba nisu željeli demantirati, ali ni potvrditi ovu informaciju.

Ipak, izvori vrlo bliski treneru Grdoviću, koji još uvijek nije potvrdio svoj ostanak u Zadru, govore kako je upravo Škifić prvi na njegovoj listi želja za sljedeću sezonu. Podsjetimo, Jure Škifić za Zadar je zaigrao u sezoni 2009/10, kada ga je na 'Otvorenim vratima ljetnog kampa' prepoznao tadašnji trener Zmago Sagadin, koji mu je odlučio pružiti priliku.

Nakon odlaska Sagadina, Škifić je potpisao za Borik Puntamiku za koju je nastupao u protekloj sezoni. Nastupajući za Borik Puntamiku, Jure je za 26 minuta u prosjeku ubacivao 15 koševa (39% za 3), uz 4.6 skokova.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.