NA RAČUN ODLIČNIH IGARA PROŠLE SEZONE
Borik dobio pozivnicu za EuroChallenge kup!
Piše: Kosarka.hr | Objavljeno 7.6.2011 u 14:48.
ZDNews.hr

Pero Perić Foto: Arhiva


Pozivnicu su Puntamičani dobili na račun svojih odličnih igara ove sezone gdje su natjecanje u A-1 ligi završili kao peti klub u državi, što im je ujedno i najveći uspjeh u povijesti.

Hoće li se igrači Borika i okušati u predstojećoj sezoni u ovom europskom natjecanju znat će se večeras nakon sastanka Upravnog odbora kluba.

Koliko je realno očekivati njihov nastup u EuroChallenge kupu pitali smo sportskog direktora kluba Peru Perića.

“Iskreno, nisam baš optimist, ali vidjet ćemo tijekom dana. Imamo neke razgovore za obavit pa ćemo onda biti pametniji. Drago nam je da je naš rezultat priznat i ponosni smo na to, međutim, ukoliko zbog teške financijske situacije ne prihvatimo igranje u ovom natjecanju to neće biti smak svijeta, dapače, mislim da svi skupa u klubu imamo puno razloga za zadovoljstvo učinjenim ove godine”, kaže Perić.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.