MAZANJE OČIJU
Šimunov: Postoji šansa da zaigramo u NLB-u, Lisac: Žao nam je
Piše: Radio Zadar | Objavljeno 31.5.2011 u 14:43.
ZDNews.hr

Edvin Šimunov Foto: Arhiva


Sinoć je u Jazinama održana sjednica Upravnog odbora košarkaškog kluba Zadar. Bilo je to prvo okupljanje vodećih ljudi kluba nakon završetka sezone koju su igrači Zadra okončali točno prije deset dana porazom u poluzavršnici državnog prvenstva od Zagreba.

Dnevni red predstavio je predsjednik KK Zadar, Edvin Šimunov. „Dvije točke koje su se pretvorile u jednu, analiza prošle sezone i pripreme za iduću, prijedlozi kako treba izgledati momčad u narednoj sezoni, očekivanje odgovora iz NLB lige, koji nam je jako bitan za slaganje momčadi, te uz minimum sredstava izvući što je veći maksimum kvalitete i rada“

Iako je izgledalo da je ispadanjem iz regionalne NLB lige ta priča za Zadar završena, po riječima Šimunova još uvijek postoji nada da bi klub i u idućoj sezoni mogao nastupati u tom natjecanju. „Šanse jesu minimalne, ali postoje jer još uvijek nismo dobili pisani odgovor od vodstva lige da nas tamo neće biti sljedeće godine. U pismu koje smo im uputili još ranije jasno je navedeno zašto mislimo da bi bilo dobro da Zadar i dalje igra u tom natjecanju“.



Osvrnuo se predsjednik i na trenutačnu financijsku situaciju u klubu. „Stvari se rješavaju i nije sada onako crno kako je izgledalo prije nekoliko mjeseci. Igrači koji su ove godine igrali su mahom plaćeni, a i u košarkaškom svijetu se priča da KK Zadar nešto redovitije počeo isplaćivati svoje obveze“.

Na upit u kojoj je fazi početak preoblikovanja kluba u športsko dioničko društvo Šimunov kaže. „Čekamo rješenje Porezne uprave, to je temelj za početak izrade elaborata jer je samo zapisnik bio gotov. Kad to bude završeno u formalnom aktu onda na tome gradimo elaborat o pretvorbi i sve počinje“.

Dodao je čelni čovjek kluba s Višnjika još i to da će se UO vrlo brzo ponovno sastati a nakon tog sastanka trebalo bi biti puno toga jasnije, točnije trebale bi biti poznate konačne smjernice djelovanja kluba u budućem razdoblju dok će se više znati i o igračkom kadru na koji bi klub mogao računati naredne sezone.

Vezano: Roman Lisac: Žao mi je što Zadar i Zvezda neće igrati NLB ligu"

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.