UOČI DRUGE POLUFINALNE UTAKMICE
Brandon Brown poručio: Još nije gotovo!
Piše: 057info.hr | Objavljeno 21.5.2011 u 13:56.
ZDNews.hr

Brandon Brown Foto: Arhiva (ZDS)


Nije gotovo, kategoričan je Brandon Brown uoči večerašnje druge utakmice polufinalne serije doigravanja za naslov prvaka Hrvatske između Zagreba i Zadra u Trnskom.

Igrač koji je u uvodnom dijelu sezone bio omiljena meta "zadarskim košarkaškim sveznalicama" u njihovim prepoznatljivim izrugivanjima svojim je radom, igrama i odnosom prema dresu kojega nosi začepio usta svima.

- Znamo gdje smo griješili i znamo da možemo. Nevjerojatno je koliko je svlačionica motivirana i složna. Moramo popraviti obranu, osobno moram više doprinijeti u skok igri, posebice u napadu. Samo o tome razmišljam. Utakmica, skok, koš, pobjeda i povratak na Višnjik, tako govori igrač koji nikada nije upitao za svoje novce, koji se tijekom sezone odupirao pritiscima vlastitog menadžera da digne sidro i napusti brod, igrač kojeg su željeli pretvoriti u ružno pače da bi na kraju izrastao u najljepšeg labuda. I dok ga slušate znate da se ne ulizuje, da je iskren, da je svoj.

Pristojan, rječit, kulturan otmjen, odan...Brandon je igrač koji je kod sve trojice trenera koji su ga vodili ove sezone, ali i sportskog direktora Branka Skroče slovio za lidera svlačionice. Jednostavno, Brandon je dobri duh momčadi.

Ne bude li prilike za još jedan pljesak na Višnjiku i snažan stisak ruke...Brandone dopusti...Klap, klap, klap, klap, klap, klap...

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.