MAZANJE OČIJU ZADARSKIM NAVIJAČIMA (3. DIO)
VIDEO Bilanu suspenzija, odbijene ostavke šestorice članova Uprave
Piše: H. Bajlo | Objavljeno 11.4.2011 u 22:01.
ZDNews.hr

Edvin Šimunov ostaje predsjednik KK Zadar Foto: Arhiva


Još jedno, do sad dva put odgađano mazanje očiju zadarskim navijačima je završeno. Skupština kluba sastala se iz trećeg pokušaja, a ono što je bitno u cijeloj priči je to da članovi Uprave KK Zadar (Rade Šarić, Darko Kasap, Svemir Bašić, Dario Jurin i Željko Predovan), koji su dali svoj mandat na raspolaganje i dalje ostaju članovi Uprave kluba, jer je, vjerovali ili ne, njihova ostavka nije prihvaćena od strane Skupštine kluba!

Između ostalog, iz Uprave kluba izašli su Grozdana Perić i Tonči Jerak, dok će ih od danas mijenjati Anđelko Jurjević iz Sonika, te Ante Babić, istaknuti HDZ-ov član koji je prije nešto manje od dvije godine javno podržavao i odobravao rušenje Uprave KK Zadar.

- Nije prihvaćena ostavka šestorice članova Upravnog odbora koji su dali svoj mandat na raspolaganje, a određeni članovi Upravnog odbora koji su dali neopozive ostavke su zamijenjeni drugima. Umjesto Mihe Marinovića Zrnića, Odlagalište sirovina ulazi Miro Mirković iz firme Kali tuna. Umjesto gospođe Grozdane Perić iz Grada Zadra ulazi Ante Babić i umjesto Tončija Jeraka iz Hrvatskih cesta ulazi Anđelko Jurjević iz firme Sonik - kazao je Edvin Šimunov u uvodnom govoru pred okupljenim novinarima.

Na novinarski upit što će biti s Bilanom i da li je on i dalje član KK Zadar, Šimunov je kazao kako se KK Zadar žalio HKS-u na Bilanov samovoljan odlazak iz kluba.

- To će se rješavati na instancama koje to trebaju rješavati, a to je HKS. Mi smo, normalno, uložili prigovor i radimo da to završi kako smo zamislili.

Hoće li Bilan biti suspendiran?

- Pa, nešto tako, idu disciplinske mjere - kazao je Šimunov.

Između ostalog, predsjednik KK Zadar, Edvin Šimunov kazao je kako smjernice kluba nisu bile na dnevnom redu skupštine.


Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.