GRDOVIĆ O BILANOVOM ODLASKU
"Bilan je odavno planirao odlazak, izdao je suigrače i publiku"
Piše: H.B. | Objavljeno 10.4.2011 u 14:32.
ZDNews.hr

Pino Grdović Foto: Arhiva


Na pressici nakon jučerašnje pobjede Zadra nad Borikom, treneri obje momčadi iznijeli su svoje viđenje utakmice. Trener Zadra, na novinarski upit, osvrnuo se na Bilanov odlazak iz kluba, nazvavši ga izdajnikom!

- Čestitam Zadru na uvjerljivoj pobjeid. Ono što ja govorim danima, sad se ostvarilo. Nadam se da ste svi skupa shvatili koja je vrijednost ove ekipe.jednostavno, pet super-teških utakmica moralo se odraziti i na fizičku i na tehničku izvedbu mojih igrača. Zadru želim da osvoji naslov prvaka Hrvatske - kazao je Plantak.

- Što se tiče utakmice, mislim da smo kvalitetnija ekipa i za očekivati je bilo da dobijemo utakmicu. Što se tiče igre, mislim dda smo imali dobrih i loših dionica. Na kraju rezultat i nije toliko bitan, bitno je da smo odradili dio obrane koji zadovoljava, napad treba još malo poboljšati. Spremamo se za Cedevitu. Mislim da su svi igrači odradili kako treba. To je rezultat pristupa koji je ekipa primjenjivala - riječi su trenera Zadra, Pina Grdvoića

O Bilanu.

- Kao čovjek sam razočaran jer mislim da on tu odluku nije donio sam, u biti, siguran sam jer imam takve informacije od ljudi s kojima radim. Razočaran sam kako se ponio prema svojim suigračima, ljudima grada Zadra i samom Zadru, jer su ga primili kako treba. Kad sam ja došao, imao je svoje navijače na tribinama, i njih je izdao. Mislim da on nije donio ovakvu prije nekoliko dana, nego prije minimalno 4 do 5 mjeseci. Prema mojim informacijama, on je to planirao duže vrijeme, a ako je otišao u Ameriku, onda je prije mjesec dana morao predati papire za vizu ili dobiti poziv iz Amerike. Znači, nije igrao pošteno prema suigračima, gradu i ljudima grada Zadra. Mislim da nije bilo korektno. Pogotovo radi toga što zna da sam ga ja prije četiri godine htio dovesti u Cibonu. I ako kaže da je otišao radi mene, onda laže. Ne stoji da nisam računao na njega. A kako klub računa na mlade igrače, on je bio jedna od osovina na koju smo polagali budućnost. Razočarao me je kao čovjek. Vidjet ćemo što će donijeti budućnost za njega i ostalih maldih igrača koji će ostati u Zadru. To je sve o njemu - kazao je Grdović za kraj.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.