TREĆA SREĆA?
Skupština KK Zadar još jednom odgođena radi nedostatka kvoruma
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 7.4.2011 u 20:35.
ZDNews.hr

Edvin Šimunov najrevniji je čovjek u KK Zadar što se tiče pojavljivanja na Skupštinama i Upravama KK Zadar. Foto: H.B (arhiva)


Skupštinari KK Zadar još jednom su se narugali zadarskim navijačima koji su s nestrpljenjem očekivali epilog toliko najavljivane Skupštine KK Zadar. Sjednica, koja je već jednom odgođena (ponedjeljak), bila je zakazana za danas u 19 sati. No, novinari koji su se zatekli u hodniku klupskih prostorija u Jazinama, neugodno su se iznenadili kad je pred njih izašao predsjednik KK Zadar u ostavci, Edvin Šimunov, zajedno s još nekoliko skupštinara, kazavši im kako opet nema kvoruma za održavanje Skupštine!

U telefonskom razgovoru Šimunov je kazao kako mu je žao što se drugi put u nekoliko dana odgađa sjednica Skupštine na kojoj bi trebale biti prihvaćene ili odbijene ponuđene ostavke šestorice članova Uprave KK Zadar (Rade Šarić, Darko Kasap, Svemir Bašić, Dario Jurin i Željko Predovan).

- Razlog je baš onaj radi čega sm I u ponedjeljak odgodili Skupštinu jer smo se bojali da neće biti kvoruma. Žao mi je što se ovo događa. Neki su se ljudi opravdali, neki nisu došli pa smo sve još jednom prolongirali za ponedjeljak u 20 sati. Valjda će biti treća sreća. Na skupštini će biti prihvaćeno financijsko izvješće za prošlu godinu – kazao je Šimunov.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.