NEODGOVORNOST
Odgođena skupština KK Zadar radi nedostatka kvoruma
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 4.4.2011 u 15:03.
ZDNews.hr

Jazine Foto: Arhiva (057info)


Nakon što je Nebojša Belić, v.d. direktora KK Zadar dao neopozivu ostavku na tu funkciju, prozvavši javno odgovornima za sveopći kaos, (uključujući i dug kluba) ministra Božidara Kalmetu i gradonačelnika Zadra, Zvonimira Vrančića, istog dana šestorica članova Upravnog odbora (Rade Šarić, Darko Kasap, Svemir Bašić, Dario Jurin, Željko Predovan) uz predsjednika Edvina Šimunova, odlučili su dati svoj mandat na raspolaganje Skupštini kluba. Miho Zrnić-Marinović jedini je član Uprave KK Zadar koji je dao neopozivu ostavku na tu funkciju te je odstupio još ranije.

No, kako u klubu i dalje vlada veliko rasulo, ne čudi današnji podatak glasnogovornice kluba kako se Skupština kluba nije mogla sastati zbog nedostatka kvoruma. Evo i klupskog priopćenja poslanog danas lokalnim medijima.


Priopćenje Košarkaškog kluba Zadar


Poštovani,

Skupština KK Zadar koja se trebala održati u ponedjeljak,4.travnja 2011. odgađa se zbog nemogućnosti sudjelovanja određenog broja članova. Novi termin održavanja Skupštine zakazan je za četvrtak, 7. travnja 2011. s početkom u 19 sati.

Pozdrav!

Slavica Vulin

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.