ŠIMUNOV PREKO KLUPSKOG PRIOPĆENJA POTVRDIO
Ruski kralj čelika Alexei Mordashov ulazi u KK Zadar!
Piše: ZadarSport.com | Objavljeno 1.4.2011 u 6:01.
ZDNews.hr

Alexei Mordashov Foto: Argophilia.com


Košarkaški klub Zadar sljedeće sezone neće igrati NLB ligu - to je definitivna odluka koju je prije nekoliko dana medijima kazao Roman Lisac. Nažalost, pravilnik lige neće se mijenjati, a za Zadar vrijede pravila kao i za sve ostale.

No, raduje vijest koju su medijima poslali iz Uprave KK Zadar. Ako je vjerovati pismu koje je medijima poslao Edvin Šimunov, predsjednik u ostavci, u klub ulazi ruski kralj čelika Alexei Mordashov koji sa Zadrom ima ozbiljne planove. Pismo koje potpisuje Edvin Šimunov, predsjednik Uprave KK Zadar, prenosimo u cijelosti.

Drage Zadranke, dragi Zadrani, dragi navijači Košarkaškog kluba Zadar. Kao što već znate, dugovi kluba veliki su. Radi toga klub ne funkcionira na način na koji bi trebao funkcionorati, pa je tako ispadanje iz NLB lige samo slijed događaja koji su se mogli predvidjeti. Već smo nebrojeno puta pokušavali riješiti financijske probleme, no uvijek bi, nakon što bi riješili jedan problem, naišli na tri nova. Ipak, čini se kako se nešto i na tom polju konačno promijenilo. Vjerojatno ste već čuli da jedan gospodin iz Rusije želi ući u KK Zadar. Da to i službeno potvrdimo, šaljem medijima ovo priopćenje i molim da ga se objavi ili pročita u njegovoj cjelosti. Dakle, istina je, u klub bi trebao, po svemu sudeći, ući Alexei Mordashov, ruski kralj čelika.

Gospodin Mordashov već je dvaput ljetovao u Zadru te je lani prisustvovao četvrtoj finalnoj utakmici Prvenstva Hrvatske između Zadra i Cibone. Nakon utakmice i večere s članovima Uprave kluba, gospodin Mordashov se obećao javiti. I eto, javio se.

Prije nekoliko dana nazvala nas je njegova tajnica koja je najavila dolazak gospodina Mordashova u Zadar sljedeći tjedan. S njim će se sastati Darko Kasap, predsjednik Odbora za preoblikovanje KK Zadar, gradonačelnik dr. Zvonimir Vrančić i moja malenkost.

Gospodin Mordashov je u više navrata iskazivao želju za ulaskom u košarku, pa ga je vjerojatno Zadrova nova dvorana, ali i tradicija koju naš klub ima, ponukala da uloži u nas. Kako će sve funkcionirati, još uvijek ne znamo. Osobno sam se tijekom jučerašnjeg dana čuo s gospodinom Mordashovom koji mi je potvrdio kako želi ući u KK Zadar, kazavši da zna za naše financijske dubioze. Kazao je i kako od našeg kluba želi napraviti respektabilni europski klub.
- stoji u klupskom priopćenju kojega potpisuje Edvin Šimunov, predsjednik Uprave KK Zadar u ostavci.

Dodajmo ovome informaciju kako smo u međuvremenu doznali da gospodin Mordashov posjeduje vilu u Kožinu i dvije veće parcele, jednu u Kukljici, a drugu u Ninskim Stanovima.

Također, bit će zanimljivo vidjeti hoće li članovi Uprave kluba koji su dali svoj mandat na raspolaganje i dalje inzistirati na svom odlasku iz kluba, ili će povući svoj zahtjev za razrješenjem iz Uprave KK Zadar.

O raspletu događaja bit će te obavješteni putem ZadarSporta.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.