UOČI ZABOKA
Teško mi je povjerovati da Giergia ima veze s uzimanjem provizije
Piše: 057info | Objavljeno 28.3.2011 u 13:49.
ZDNews.hr

Pino Grdović Foto: ZadarSport (arhiva)


Vjerujem da uzimanja provizija prilikom sklapanja ugovoara s igračima ima, kako u košarci tako i u drugim sportovima, ali teško mi je povjerovati da s tim veze ima Giuseppe Pino Giergia, rekao je danas trener KK Zadar Pino Grdović.

Zadarski strateg je rekao da unatoč dobrim igrama u prva dva kola Lige za prvaka nema mijenjanja ciljeva te stoji iza izrečenog kako je osnovni cilj momčadi osvojiti četvrto mjesto.

Premda nevoljko priča o tome koji igrač igra, a koji ne prokomentirao je minimalnu minutažu Mira Bilana i Ivana Batura.

- Svatko igra koliko zasluži na treningu. Mislim da obojica mogu puno bolje. Za razliku od njih Šime Olivari mi daje i više nego što od njega očekujem, kazao je Grdović.

Upitan ima li u redovima Borik-Puntamike igrača koje drži zanimljivim za Zadar sportski je odgovorio.

- Ne bi bilo u redu da sada pričam o igračima Borika, ima li tamo za nas zanimljivih igrača ili ne. O tome mogu govoriti nakon završetka sezone. Jedno je sigurno. Mi već sada pratimo sve hrvatske klubove, ali i igrače u inozemstvu te ćemo na kraju ove sezone krenuti u slaganje momčadi za novu.

Grdović je na kraju dometnuo kako će od svojih igrača u subotu protiv Zaboka tražiti puni angažman.

- Uz uzlaznoj smo liniji forme, tako da od igrača očekujem da nastavimo ići tim putem, poručio je zadarski trener.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.