GRADONAČELNIK REAGIRA NA ČLANAK ZADARSPORTA
Vrančić: Zadnja uplata na račun KK Zadar bila je prije mjesec dana!
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 22.3.2011 u 18:09.
ZDNews.hr

Zvonimir Vrančić, gradonačelnik Zadra Foto: Arhiva


Nakon naše objave članka u kojemu smo napisali kako je Grad Zadar navodno, dakle prema informacijama koje su dostupne u javnosti, a dolaze od ljudi iz samog kluba prije nekoliko dana na klupski račun uplatio 5 milijuna kuna, nazvao nas je gradonačelnik grada Zadra, Zvonimir Vrančić koji je zamolio da objavimo demantij na članak.

Iako u članku stoji kako je navodno prije nekoliko dana na klupski račun sjelo 5 milijuna iz gradskog proračuna, sam gradonačelnik kazao nam je kako se to nije dogodilo prije nekoliko dana, već prije - mjesec dana!

- Posljednjih dana Grad Zadar na klupski račun nije uplaćivao nikakve iznose, zadnja uplata bila je prije mjesec dana – kazao je Vrančić za ZadarSport.

Na naš upit koliki je bio iznos uplate, Vrančić nije ponudio konkretan odgovor.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.