KALKULACIJE UOČI POČETKA LIGE ZA PRVAKA
Grdović: Napadamo četvrto mjesto!
Piše: 057info | Objavljeno 18.3.2011 u 14:40.
ZDNews.hr

Pino Grdović Foto: 057info


Zdravstveni problemi


Još uvijek se ne zna tko će od igrača Zadra biti na raspolaganju treneru Grdoviću u susretu sa Zagrebom. Jakov Vldaović ima visoku temperaturom, Brandon Brown je zadobio neugodan udarac u nogu protiv Širokog, a Marko Car se žali na bolove u koljenu. Prema Grdovićevim riječima, Brown i Car će biti u sastavu, no upitno je što će biti s Vladovićem i koliko se od sve trojice može očekivati.
Za košarkaše Zadra Liga za prvaka započinje u ponedjeljak gostujućom utakmicom kod favoriziranog Zagreba, momčadi koja napada Euroligu.

Uoči početka ovog natjecanja trener Pino Grdović je najavio cilj kojeg momčad želi z njemu ostvariti.

- Mi napadamo četvrto mjesto. Normalno je da Zadar uvije želi borbu za vrh, ali s obzirom na situaciju mi moramo biti zadovoljni ako na kraju ostvarimo to četvrto mjesto, kazao je Grdović

Grdović će Ligu za prvaka iskoristiti za provjeru igračkih kvaliteta pojedinaca kako bi znao na koga može, a na koga ne računati u sljedećoj sezoni. Upitan da prokomentira priče o mogućem nastupu Zadra u NLB ligi uz pozivnicu rekao je:

- Rezultatski to nije u redu, ali s obzirom da neki strani klubovi dobiju pozivnicu i nakon jedne godine odu mislim da bi u interes košarke bilo da Zadar igra NLB ligu. Ipak mi prije toga moramo napraviti predradnje da klub počne funkcionirati kao organizacija koja je dostojna imena KK Zadra.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.