TRENER ZADRA UOČI UTAKMICE S CIBONOM
AUDIO Pino Grdović: Našom momčadi zavladala je apatija
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 4.3.2011 u 13:23.
ZDNews.hr

Pino Grdović Foto: Arhiva


Košarkaški klub Zadar danas je na pressici u podne predstavio novog trenera prve momčadi, Josipa Pina Grdovića. Odmah na samom početku, Grdović je istakao kako je u momčadi zavladala apatija. Dodao je i kako momčad nema karizmatičnog igrača koji bi mogao povući ostatak momčadi da bude više motiviran.

- Situacija je vrlo teška s obzirom na rezultate s kojima je ekipa Zadra dovela klub u ovakvo stanje. Probat ćemo iz ove četiri utakmice izvući maksimum. Imamo velikih problema, ali da ne vjerujemo u ovo što želimo, ne bi se ni našli ovdje danas. To je ono što imam reći na želju da se izvučemo iz ove situacije u kojoj je klub. Što se tiče daljnjeg rada, to će se pokazati u budućnosti. No to će biti vrlo neizvjesno s obzirom da je ekipa u takvoj situaciji da se još ne zna koje je pravo stanje sa strancima i domaćim igračima. To se odnosi na Hrvatsku ligu koja nam predstoji za vrlo kratko vrijeme. U toj Hrvatskoj ligi ćemo pokušati napraviti rezultat koji bi trebao odgovarati imenu kluba i to sve ovisi o tome da li ćemo imati ekipu koja je u ovom trenutku na broju, s obzirom na poteškoće koje imamo. Naš prvenstveni cilj je ostati u NLB ligi. Već u Hrvatskoj ligi će se vidjeti neke promjene, a za rezove i za budućnost će vrijeme pokazati svoje – kazao je novi trener Zadra, Josip Pino Grdović u uvodnom dijelu pressice.

Odmah na početku morate dobiti Cibonu, bit će vrlo teško?

Cibona je kvalitetan tim, to ne trebamo govoriti. Mi smo u situaciji da se borimo za opstanak. Sve u rezervi što imamo, ja ću probati iskoristiti da i doći do rezultata koji želimo, ako uspijemo, to će biti podvig.

Pomoćnici ostaju isti?
Do daljnjega.

Što je to loše što ste vidjeli na treningu?
Mislim da je to jedna apatija prema treningu. U ovom trenutku ekipa nema karizmatičnog igrača, lidera koji će u svakoj situaciji dati jedan poticaj suigračima. Nisam naišao na takav naboj igrača pred utakmicu kao što je Cibona.

Više u dva audio priloga:




Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.