NEOPOZIVA OSTAVKA
Bujan podnio ostavku, Uprava: Jedni bi Barančića, drugi Sunaru
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 2.3.2011 u 11:17.
ZDNews.hr

Tihomir Bujan Foto: Vox


Nakon visokog poraza od Oostendea u posljednjem, 6. kolu EuroChallenge kupa, sada već bivši trener Zadra, Tiho Bujan, podnio je neopozivu ostavku na funkciju trenera prve momčadi. Bujan ipak nije imao čarobni štapić da sve stvari posloži u kratko vrijeme, do kraja sezone ostalo je svega četiri kola.

– Ne mogu previše komentirati jer se Upravni odbor tek treba sastati popodne, pa ćemo još jednom vidjeti i s Tihom, on je dao neopozivu ostavku, no vidjet ćemo što će na kraju biti. Ne mogu potvrditi da je Ivan Sunara novi trener Zadra – kazao nam je Šimunov.

Novi pokušaj očajne zadarske Uprave najvjerojatnije će biti Ivan Sunara, kojega bi Upravni odbor trebao predložiti u popodnevnim satima, doznajemo od izvora bliskog klubu. U užim kombinacijama već nekoliko puta bio je i Ivan Barančić, dojučerašnji pomoćnik Bujana i trojice 'ispraćenih' zadarskih trenera. Jesu li i ovaj put ljudi iz Uprave ozbiljnije razmišljali o Barančiću kao prvom treneru, nije nam poznato. Od jednog člana Uprave, kad je Danijel Jusup bio smijenjen, a Tiho Bujan imenovan trenerom prve momčadi, doznali smo kako će sljedeći trener Zadra biti Ivan Barančić. Hoće li bi tako, još uvijek nije službeno objavljeno. Živi bili pa vidjeli!

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.