REPOVI NAKON FINALA
Boris Marin: Mulaomerović je prvi započeo s vrijeđanjem
Piše: H.B. | Objavljeno 14.2.2011 u 0:16.
ZDNews.hr

Prošle godine Zadrani su dali podršku Mulaomeroviću i igračima Zagreba. Ove godine Mulaomerović je osramotio sebe i svoj klub pljvanjem i pokazivanjem srednjeg prsta prema Tornadu u Zagrebu. Foto: Ezadar


Nakon završetka kupa Krešimira Ćosića, ostali su neugodni repovi, a potegao ih je prvi u svojoj izjavi za Jutarnji list igrač Zagreba, Damir Mulaomerović. Evo kako je pisano u Jutarnjem listu:

Prva Mulaomerovićeva reakcija na uvrede Tornada nije bila prava (pokazivanje srednjeg prsta i psovke), ali u završnici utakmice pokazao je igračku veličinu.

- Probudio se neki inat u meni. Dali su mi dodatnu snagu. - kazao je Mulaomerović za Jutarnji list.

Nije ostao dužan Tornadu. Nakon što je primio medalju, okrenuo se prema njima i poljubio je. Za čovjeka koji je u životu osvojio toliko toga, od naslova europskog prvaka s Panathinaikosom do već drugog Kupa sa Zagrebom (još dva osvojio je s Cibonom), još uvijek vrlo emotivno doživljava svaki trofej.

No, na ovu reakciju, Mulaomeroviću nije ostao dužan predsjednik Tornada, Boris Marin koji se dan nakon objave članka javio u redakciju ZadarSporta kazavši kako želi iznijeti svoje viđenje stvari. Prema Bori, Tornado nije prvi počeo s vrijeđanjem, već je to učinio Mulaomerović.

- Mulaomerović je prvi započeo sukob s Tornadom. Nismo ga mi počeli prvi vrijeđati, već se on okomio na nas. Okrenuo se prema našoj tribini i počeo pokazivati srednji prst, a poslije i pljuvati u našem smijeru. To mu ne služi na čast, osramotio je najviše sebe i svoj klub. Navijači Zadra mu to nikad neće oprostiti, niti kad bude u košarkaškoj mirovini i kad se ostavi košarke – kazao je Boro za ZadarSport.

Dodajmo ovome i podatak kako je prošle godine, kada je Zadar organizirao završnicu kupa Krešimira Ćosića, upravo Mulaomerović sa svojim društvom imao veliku podršku u dijelu navijača Zadra s tribine odmah do domaće klupe. A kako je Mulaomerović podršku od lani vratio Zadranima i svim simpatizerima kluba iz Donatovog grada, najbolje su imali prilike posvjedočiti pripadnici Tornada u ovogodišnjem finalu, održanom u Draženovom domu.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.