PRIČA O POVRATKU U JAZINE JOŠ NIJE ZAVRŠENA!
Jurica Žuža otišao, Skroče: Možda dovedemo novog centra
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 2.2.2011 u 21:28.
ZDNews.hr

Jurica Žuža Foto: KK Zadar


Košarkaški klub Zadar i Jurica Žuža sporazumno su se razišli, na Žužinu štetu - kazao nam je sportski direktor KK Zadar, Branko Skroče. Ovu vijest objavio je portal 057info u 20 sati i 6 minuta, a ubrzo nakon njega, iz istih izvora je vijest objavio i ZadarSport.

- Nakon sinoćnje utakmice, Jurica je zatražio razgovor s nama, rekao je da ima dobru priliku i uz to 33 godine i da mu je to vjerojatno zadnja prilika da nešto zaradi. Rekao je da ima dobru ponudu. Nakon toga smo zaključili da ćemo mu izaći u susret. Jurica je slobodan igrač i ugovor se raskida na njegovu štetu. Jurica mi je također rekao da je takav dogovor imao s bivšim direktorom, znači ako mu 'uleti' kakva dobra ponuda da može otići, bio je to usmeni dogovor. Odluka kluba je takva da Jurica može otići. Mislimo da to neće biti veliki gubitak za nas, a njemu će ići u prilog – kazao nam je večeras sportski direktor KK Zadar, Branko Skroče.

Na naš upit hoće li Uprava kluba, na inicijativu sportskog direktora dovesti novog centra, Skroče je odgovorio kako je to moguće ukoliko se nađe igrač koji je slobodan, ali i koji bi se uklopio u financijsku konstrukciju Zadra. Dodao je i kako do nedjelje neće dovoditi novog centra

- Ne znamo, za sljedeću utakmicu u nedjelju sigurno nećemo dovoditi novog igrača, a za dalje ćemo vidjeti, postoji nekakva mogućnost da dovedemo igrača do kraja sezone, no o tome ćemo još razmotriti ako se na tržištu ukaže nekakva prilika. Znači trebao bi se naći igrač koji je slobodan, dobar i financijski prihvatljiv za nas. Ukoliko bi nam falio igrač da samo popuni roster, onda ga ne bi dovodili –
kaže Skroče i za kraj dodaje kako je bolje da u klubu nema nezadovoljnih igrača, pa je i to jedan razlog zbog čega je Žuža otišao.

- Ja sam Žužu gledao posljednje tri utakmice. Njemu je trebalo malo vremena za prilagodbu, no mi nemamo vremena za prilagodbu. Procijenili smo da je igraču bolje dati papire i pustiti ga da ode, nego imati nezadovoljnog čovjeka u klubu – za kraj će Skroče.

Jurica Žuža otišao je u Tofaš kod Tomislava Ružića, a ono što je najbolje u cijeloj priči je to što Žuža od Zadra nije tražio isplatu niti jedne plaće, iako je imao pravo na to.

Priča o povratku u Jazine još uvijek nije gotova

Hoće li i kad će Zadar dovesti novog centra, nije poznato. Poznato je samo da je Zadar ostao bez još jednog igrača u rotaciji. Što se povratka u Jazine tiče, čini se kako priča još uvijek nije dobila konačni epilog. Gostujući u emisji Dnevnik 3 na HRT-u večeras, sportski direktor KK Zadar, Branko Skroče još jednom je kazao kako bi povratak u Jazine do kraja NLB sezone dobro došao igračima. Dodao je i kako bi igračime posljednje utakmice zasigurno bilo lakše igrati pred punim Jazinama.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.