OBRAT
Edvin Šimunov: Ipak ništa od povratka u Jazine
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 2.2.2011 u 0:36.
ZDNews.hr

Edvin Šimunov, Nebojša Belić i Devan Downey Foto: KK Zadar


Iako su predsjednik KK Zadar Edvin Šimunov, te v.d. Nebojša Belić najavili kako bi Zadar do kraja natjecateljske NLB sezone mogao nastupati u legendarnim Jazina, čini se ipak da od toga neće biti ništa. Nakon utakmice Zadra i Oostendea, predsjednik kluba nam je kratko kazao kako se odustalo od ideje o odigravanju posljednjih utakmica NLB lige u Jazinama.

- Od te ideje smo odustali. To je bila samo interna ideja, no ona je procurila u javnost. Dakle, Upravni odbor se nije ni trebao sastati, već smo sami među sobom odlučili kako se ne vraćamo u Jazine – kazao nam je Šimunov.

Podsjetimo, iako je v.d. generalnog menadžera kluba, Nebojša Belić osobno podržao ovu ideju, no istu nije prihvatio gradonačelnik Zvonimir Vrančić.

U anketi koju je proveo danas portal ZadarSport 60% od preko 350 ispitanika kazalo je da želi povratak u Jazine.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.