ZADARSPORT EKSKLUZIVNO DOZNAJE
VIDEO - U Zadar stiže Devan Downey, potvrđen Branko Skroče
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 25.1.2011 u 20:58.
ZDNews.hr

Downey Devan Foto: Zimbio.com


Prema ekskluzivnim informacijama portala ZadarSport, redove Zadra uskoro bi trebao pojačati te Amerikanac Devan Downey (175) koji je ove godine nastupao za Antalyu. U međuvremenu stiglo je i službeno klupsko priopćenje kako će generalni manager kluba do raspisivanja natječaja biti Nebojša Belić. Potvrđen je i Branko Skroče, koji će obnašati dužnost sportskog direktora. Primljena je na znanje i ostavka dosadašnjeg člana Uprave KK Zadar, Mihe Zrnića.

Ništa od Opačka

Iako smo u prvom izdanju članka napisali kako bi redove Zadra trebao pojačati Ivan Opačak, ta se informacija ispostavila netočnom. Kontaktirali smo sportskog direktora KK Zadar, Branka Skroču, koji je kazao kako Opačak nije na Zadrovoj listi želja.

- Nakon utakmice između Zadra i Prostejeva, Uprava KK Zadar održala je sastanak, na kojem se prihvaćena ostavka dosadašnjeg direktora Zdenka Mičića, a vršitelj dužnosti direktora do raspisivanja natječaja bit će Nebojša Belić. Funkciju sportskog direktora obnašat će Branko Skroče, a dobiveno je i zeleno svjetlo za dovođenje novog američkog pojačanja koji bi trebao biti zamjena za ozlijeđenog Jakova Vladovića. Prima se na znanje i ostavka dosadašnjeg člana Upravnog odbora kluba, Mihe Zrnića Marinovića – stoji u klupskom priopćenju.

Više o Downeyu možete doznati klikom ovdje!

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.