TRENER ZADRA NAKON POBJEDE NAD DUBRAVOM
Bujan: Masona i Žužu što prije trebamo uklopiti u momčad
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 13.1.2011 u 22:50.
ZDNews.hr

Tiho Bujan Foto: Arhiva


Trener KK Zadar, Tiho Bujan, u razgovoru za ZadarSport nakon pobjede svojih košarkaša nad Dubravom u osmini finala Kupa Krešimira Ćosića, kazao je kako je zadovoljan rezultatom. Dodao je i kako je razlog lošem rezultatu u prvom dijelu utakmice činjenica da su prvih 20 minuta igrali Batur i Dundović – s povišenom tjelesnom temperaturom.

- Kao što sam najavljivao, dosta teška utakmica za nas. Prvo iz razloga što Dubrava na domaćem parketu ima više hrabrosti i stvarno im je Zadar, uz svoju publiku u svojoj dvorani bio veliki motiv. Oni su dali sve od sebe da se kroz tu jednu kvalifikacijsku utakmicu plasiraju na Final four, međutim, mi u stanju u kakvom jesmo, s obzirom na ove sve događaje koji su se zbivali proteklih dana, zaista nismo mogli tek tako odigrati ovu utakmicu.

Zadar nije dobro djelovao u prvom poluvremenu, nakon 20 minuta igre gubili ste 40-38.

- Istina. U prvom poluvremenu sam probao s Ivanom Baturom i Mariom Dundovićem, koji su igrali pod temperaturom, no vidjeli smo da to ne ide. U drugom poluvremenu ih nisam niti stavljao u igru. Pokušao sam i sa Žužom, kojemu sam dao par minuta. Njega i Masona što prije trebamo ukomponirati u momčad i sigurno je to jedan od razloga zbog čega je rezultat patio u prvom poluvremenu. U drugom dijelu utakmice sam se oslonio na malo iskusnije igrače. Skupili smo se u obrani i stvarno smo odigrali dobro. To je kasnije otvorilo laganije koševe u napadu, tako da smo bili dosta efikasni, dali smo 50, a primili svega 33 koša. Utakmicu smo u konačnici priveli kraju onako kako smo htjeli.

Pretpostavljamo da ste najzadovoljniji danas bili s Brownom i Ivanovom?

- Dobro su odigrali Ivanov i Brown. Dubrava se, mogu to slobodno reći – kockala, jer su igrali sa čak četiri 'playmakera' i Šarićem na 'petici' dobar dio utakmice. Tu su se jako dobro snašla dvojica naših najboljih igrača. U obrani, ali i u napadu su bili nezaustavljivi - kazao nam je Bujan.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.