PIXI, BARANČIĆ ILI SUNARA?
EKSKLUZIVNO: U iščekivanju smo glasanja o Jusupovoj sudbini
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 12.1.2011 u 0:53.
ZDNews.hr

Danijel Jusup Foto: 057info


Iako je na pressici nakon utakmice trener Zadra, Danijel Jusup, na pitanje novinara razmišlja li o ostavci odgovorio da ne razmišlja, od izvora iz same Uprave KK Zadar doznajemo kako je prije par sati u Jazinama održana izvanredna sjednica Upravnog Odbora KK Zadar na kojoj se raspravljalo o smjeni trenera Jusupa.

Kako doznajemo od izvora iz Uprave, ujutro će se članovi Uprave još jednom sastati, te je vrlo izgledno kako će Jusup biti smijenjen.

Kao što smo već pisali, u kmbinacijama za Jusupovog nasljednika već su jednom bili Ivan Barančić, sadašnji pomoćni trener, Ivan Sunara te Slobodan Subotić Pixy.

Navijači žele Jusupovu i Mičićevu smjenu

Ono što zadarske navijače nakon statusa trenera Jusupa zanima je status direktora Zdenka Mičića, jer je poznato kako je upravo on inzistirao na Jusupovom dolasku u klub, pa bi tako, ukoliko se uistinu Uprava KK Zadar odrekne Jusupa, po logičnom slijedu trebala zahvaliti i direktoru koju stalno kuka kako novca u klubu nema, a jedino što je napravio u svom mandatu je to da je povećao broj zaposlenika, a od novih, konkretnijih sponzora ni "S". Također, za istaknuti je kako je Mičić već neko vrijeme u izrazito lošim odnosima s navijačima.

Tijekom jutra opširnije...

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.