PRESSICA NAKON UTAKMICE
[VIDEO] Jusup: Prijavit ću suca Obradovića radi prijetnji
Piše: H. Bajlo | Objavljeno 27.11.2010 u 3:05.
ZDNews.hr

Danijel Jusup i Marko Car nakon isključenja zajedno su bodrili Zadar Foto i video: H. B.


Trener Zadra, Danijel Jusup, nakon poraza od Krke kazao je kako su suci odlučili utakmicu. Dodao je i kako će prijaviti suca Obradovića radi prijetnji.



- Ovu utakmicu stvarno ne bih komentirao što se tiče košarke, jer ovo nema veze s košarkom. Mislim da su ovu utakmicu odlučili suci i tu nema diskusije. Krka je imala 41 slobodno bacanje, nisu sudili faulove koji su bili, nakon toga su na reakciju igrača i njih isključivali. Bilo je to ružno za gledati. Daljnjih komentara nemam, s time da ću prijaviti suca obradovića jer mi je prijetio. Napravit ću tu prijavu sada nakon press konferencije i to je u principu sve što ja imam reći vezanu uz ovu utakmicu – kazao je Jusup.

Pitao je Jusupa jedan novinar razmišlja li o ostavci, na što je Jusup odgovorio kako 'ni blizu ne razmišlja o ostavci'.



Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.