2. KOLO EUROCHALLENGE KUPA
Ive Ivanov: Pobjeda protiv Apoela pomogla bi nam da se trgnemo
Piše: H. B. | Objavljeno 23.11.2010 u 15:06.
ZDNews.hr

Ive Ivanov Foto: Arhiva


Registriran Ivan Tomas

Nakon propusta operativnog dijela KK Zadar, Ivan Tomas, koji nije bio registriran u prvom kolu, danas će se ipak naći u Jusupovom rosteru. Tako barem piše na službenim stranicama FIBA EuroChallenge kupa.
Nakon što su košarkaši Zadra poraženi u prvom kolu EuroChallenge kupa od Pinara rezultatom 88-81, u drugom će kolu izabranici Danijela Jusupa snage odmjeriti s Apoelom iz Nikozije, koji je u prvom kolu uvjerljivo svladao Intercollege Etha Encomi sa čak 27 koševa razlike. Za Apoel nastupa i 24-godišnji Zvonko Buljan, koji je proglašen igračem prvog kola. Podsjetimo, Buljan je protiv Intercollege-a zabio čak 24 koša.

Zadrani su svakako u lovu na prvu ovosezonsku europsku pobjedu, te treću uopće.

- Vjerujemo da konačno možemo slaviti i u Europi. Iako neće biti nimalo lagano, dat ćemo sve da dođemo do dva boda koja su nam prijeko potrebna. Nakon ovih poraza u NLB ligi, nije se lako vraćati, ali sigurno je da bi pobjeda bila pravi lijek da se malo trgnemo - kaže 'četvorka' Zadra i jedan od najboljih igrača Zadra ove sezone, Ive Ivanov.

Zna Ivanov ponešto i o svom današnjem protivniku.

- Apoel ima tri Amerikanca u svojoj momčadi. To su Lee, Tiggs i Davis, dok je odličnu partiju u prvom kolu pružio i naš Zvonko Buljan. Sigurno je da moramo u taj susret ući maksimalno koncentrirani i odigrati što je moguće bolje, na visokom nivou tijekom svih četrdeset minuta ako želimo doći do pobjede, a želimo. Svako naše opuštanje protivnik će sigurno znati iskoristiti – kaže Ivanov, koji za kraj dodaje:

- Jedino se mogu nadati da će nas publika doći podržati. Vjerujte, nije ni nama nimalo lako nakon svega ovoga, ali što je tu je. Očekujem da ćemo uz podršku naših najvjernijih pristaša uspjeti u jedino cilju, a to je pobijediti Apoel – za kraj će Ivanov.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.